טיפול במגנטים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/01/2002 | 09:39 | מאת: טובה

המליצו לי על טיפול במגנטים כנגד כאבי דלקת גידים. לאחר יומיים של שימוש אני חשה דפיקות לב כאשר אני קמה בבוקר, (בנוסף לכאבי גב שלא היו קודם), מה עלי לעשות? כמו כן, הייתי רוצה לדעת מהו מספר הפעימות הנורמלי לדקה? תודה.

23/01/2002 | 14:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אין לי משוג מה מגנטים יכולים לעשות. לא איך הם עובדים אם בכלל, ובודאי שלא תופעות הלוואי סליחה

25/01/2002 | 21:36 | מאת: Bald Mountain ;-)

ד"ר קיציס הנכבד, יש מגנטים, ויש מגנטים, וכמובן גם שיטות מכירתם שונות. לא אתייחס כאן למוצרים הנמכרים בשיווק מדרגה, אולם למגנטים יכולה להיות השפעה ניכרת על הבריאות, כאשר הם מגנטים מתאימים המיושמים נכון. אשמח לשוחח עמך ולענות על כל שאלה בנושא, כמיטב יכולתי. קיים ספר המסביר באופן בהיר וממצה את השפעות המגנטים הטיפוליים על בריאות האדם, והנובע ממחקר של למעלה מ- 20 שנה. הספר נמכר על-ידי המו"ל שלו בישראל: [email protected] בברכה, רונן.

מנהל פורום קרדיולוגיה