פירפור פוזדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/01/2002 | 08:01 | מאת: ורדית

לחבר שלי בגיל 46 יש פירפור פרוזדורים, האם ניתן לעשות משהו בנדון. הוא לוקח תרופה להסדרת אי כרישת דם, היות ןלפני שנתיים התגלה כריש בדם שגרם להרגשה לא טובה. האם יש קשר בין הדברים? לאחרונה מידי כשבועיים כאשר הוא נח פתאום מתחיל להיות לו דופק מהיר וקצב לא סדיר של הדופק. מה צריך לעשות ברגעיים אלו, האם הליכה למיון יכולה להואיל מפני שישנה התעקשות נחרצת שלו שאין צורך, הוא לוקח כדור נוסף וזה עוזר לו להרגע. האם פרפור פרזדורים זו מחלה שמסוכנת ליום יום,איך הוא יכול לשמור על עצמו, האם מפעילות גופנית יכולה לעזור או להגביר את הבעיה?

21/01/2002 | 18:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

ללא ספק הוא צריך הערכה של קרדיולוג - אני הייתי מעדף מומחה להפרעות קצב, אבל כל קרדיולוג יוכל להתחיל בבירור מכוון. לפני זה אין ערך להתכתבויות לכי איתו לקרדיולוג תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה