צורך בצינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/01/2002 | 00:56 | מאת: א

דר שלום אנ בן 40 לאחרונה עשיתי בדיקת מאמץ ב טליוב א.ק.ג. במנוחה -סינוס מנוחה דופק 91.לד80 /120 מאמץ דופק158 לד 150/70 המאמץ הופסק לאחר 10.22דקותבעומסשל 11.4 mets קצב לב של 89%מהדופק הצפוי. הסיבה להפ סקת מאמץ -דופק מטרה. אקג בבדיקה \צניחות st עד 1-1.5 תגובה קלינית -ל אאבחנתית תגובהאלקטרוקרדיוגרפית-לא אבחנתית.הדמיה פרפוזית -פתולוגית. האם יש צורך בצינטור? קרדיולוג אומר שלא.רופא אומר שכן. v6-v5 a vf .3.2upsloping ירידה בינונית -inf-sep ירידהקלה-inf בעומק rca

21/01/2002 | 18:02 | מאת: ד"ר אילן קיציס - מנהל הפורום

אני צריך לראות את הבדיקה בעינים לשמוע אותך ולבדוק אותך - ורק אחר כך אוכל לחוות דיעה אפקטיבית. ככה רק על בסיס מה שכתבת לא אוכל לתת עיצה טובה תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה