לד"ר אילן -הסרת סטנט(stent(

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/01/2002 | 19:45 | מאת: יוסי M

היכן אוכל לקרוא חומר על אפשריות להסרת סטנט? מהי הטכנקה המומלצת והיכן זה מתבצע? תודה יוסי

20/01/2002 | 22:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סטנטים לא מסירים - לעולם. הסנט נצמד לדופן העורק ובהדרגה 0אבל מהר) הוא מצופה על ידי שכבת רקמה, כך שלעולם הוא לא יוכל לצאת. הסטנט מחורר או למעשה הוא מעיין רשת מתכת (כמו קפיץ של עט כדורי), ודרך החללים האלו חודרת רקמת דופן העורק תודה על תשומת הלב

20/01/2002 | 22:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סטנטים לא מסירים - לעולם. הסנט נצמד לדופן העורק ובהדרגה 0אבל מהר) הוא מצופה על ידי שכבת רקמה, כך שלעולם הוא לא יוכל לצאת. הסטנט מחורר או למעשה הוא מעיין רשת מתכת (כמו קפיץ של עט כדורי), ודרך החללים האלו חודרת רקמת דופן העורק תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה