פעימות לב חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/01/2002 | 20:47 | מאת: שי

שלום, אני בן 33 וסובל מלחץ דם בערכים של 150/100. התחלתי טיפול ב Vascace והלחץ דם הוא 135/90. לאחרונה אני חש בדפיקות לב חזקות המופיעות בלילות כשהגוף במצב מאוזן. הרופא שלי הורה לי לקחת נורמיטן אך זה לא עוזר. ביומיים האחרונים התחושה הזאת מופיעה גם ביום אחרי מאמץ קל. בבדיקות שבצעתי לפני כשנה הכל היה תקין (א.ק.ג, אקו לב, קרקעית עין, דופלר ואולטרה סאונד כליות). אילו בדיקות עלי לעשות היום ומה יכולה להיות הסיבה לדפיקות הלב החזקות. תודה.

20/01/2002 | 23:00 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ברוב המקרים "דפיקות לב" אלו לא משמעותיות והן יותר מפריעות לך. לעיתים אפשר לקום מהמטה או לעשות איזו פעילות קצרה, ואז התחושה הלא נעימה של "לב דופק" נעלמת. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה