שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/01/2002 | 01:59 | מאת: ירדן

שלום ד"ר קיציס. יש לי שאלה - לאחרונה אני מרגישה מעין "פרפור קל" בלב לשניה אחת וזה עובר (ההרגשה היא כמו תנועת כנפיים של פרפר). התופעה חזרה על עצמה מס' פעמים ושמתי לב שזה בזמן מנוחה. האם זה מצריך בדיקה או שזאת יכולה להיות אחת מהתופעות של חרדה ולחץ. האם לקור יכולה להיות השפעה כזאת? תודה מראש על תשובתך. ירדן

19/01/2002 | 08:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לרוב זאת רק תחושה סובייקטיבית, אבל צריך לעשות לפחות אקג על מנת לראות שבאמת לא מדובר בדופק לא סדיר לכי לרופא תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה