שימוש ב- L-ARGININE

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2000 | 11:29 | מאת: שמעון

שלום לך. נודע לי ע"י רוקח, שקיים תוסף מזון המכיל L-ARGININE שאמור לשפר (או למנוע) את מצב "הסתימות" של העורקים. אבי, (בן 76) עבר כ- 4 צינטורים והייתי רוצה לשמוע את דעתך בשימוש של התוסף הנ"ל. (בצינטור האחרון השתמשו ב 2- תומכים, כאשר היתה סתימה של כ- 80%.) הרוקח הראה לי מוצר בשם CARGININE המכיל בכל מנה 6.000 מ"ג של l-arginine. שיש לקחת מדי יום. שאלתי היא האם מומלץ לו להשתמש במוצר זה (בנוסף לתרופות שהוא לוקח), והאם הרפואה הקונבנצואלית מכירה בזה ומה ידוע על כך? האם זה יכול לגרום לנזקים כלשהן ? האם לאנשים ללא רקע של בעיות לב, מוצר זה יכול למנוע תופעות של סתימות בעתיד? תודה, שמעון.

10/10/2000 | 13:06 | מאת: יואב עופרי

שלום שמעון אודה לך באם תאמר לי היכן ראית את המוצר גם אני זקוק לו עבור אבי. תודה מראש

10/10/2000 | 13:37 | מאת: שמעון

המוצר הספציפי הזה (CARGININE), ראיתי בבית מרקחת ("פרינץ" בסוף רחוב ר' עקיבא 162 בבני ברק) המוצר הוא יחסי חדש ונאמר לי שאפשר למצוא אותו בבתי מרקחת אחרים ו/או בבתי הטבע. ( ייצור ישראלי).

10/10/2000 | 17:18 | מאת: Miller avi

if you need a discount voucher for carginine send me an e-mail a

מנהל פורום קרדיולוגיה