מעקפים טבעיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/01/2002 | 01:56 | מאת: דודו

האם יש סכוי שמעקפים טבעיים יהוו תחליף לנתוח מעקפים אצל בן 75 ומהם סכויי הצלחת נתוח מעקפים בגיל זה כשהחולה סובל ומטופל בסרטן הערמונית?

17/01/2002 | 20:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

המעקפים הטבעיים מספיקים שהלב לא יפגע, אך לעיתים קרובות הם לא מספקים מספיק דם הנדרש במאמץ. אש החולה יסבול מאנגינה. יש שלבים בכל סרטן ופרוגנוזות שונות. הטיפול נתפר אינדיבידואלית. אני לא יכול לחוות דיעה מבלי לראות את כל הפרטים - כולל סרט הצנתור. מה אומר על כל העניין הקרדיולוג שלך תודה

17/01/2002 | 21:49 | מאת: דודו

תודה מדובר באבי עיקר הבעייה במאמץ אין בידי דיסק של הצינתור אלא סיכום מילולי אותו אוכל לפקסס אליך אם הדבר אפשרי הקרדיולוג ממליץ על ניתוח מעקפים תודה דודו

מנהל פורום קרדיולוגיה