לד"ר קיציס ולימור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/01/2002 | 15:15 | מאת: מיר

תודה ללימור על העצות לפעמים יותר עוזרות מתשובות רפואיות אך הייתי רוצה לדעת מה עושים כאשר אני נמצאת במצב שכבר 48 שעות יש לי כל כמה דקות מהבוקר עד הלילה כוללל קפיצות בלה אי סדירות בקצב וכל זה כשאני נוטלת נורמיטן פעם ביום וכאן האחות בהמלצת רופא קבלתי וובן פעמיים ביום כדי להרגיע את הגוף וזה לא מי יודע מה עוזר כל זה אני נמנעת מנסוע לימיון כי כבר הייתי שם לפני 3 חודשים באותו מצב ושלחו אותי הביתה עם כדור הרגעה וובן ותשובה שחיים עם זה רק כשכולם ישנים בלילה או הולכים לעבודה אני כל רגע קופצת יחד עם הקפיצה של בלב אני די מיואשת יש לי שניי ילדים קטנים אני מתפקדת אבל מאוד קשה עם כל זה בעלי לא נמצא הוא במיל" בשטחים

17/01/2002 | 20:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על מנת להציע לך טיפול אני צריך לראות את ההולטר ו/או את האקג. אחרת הכל יותר מדי סובייקטיבי תודה

18/01/2002 | 13:40 | מאת: מיר

תודה על תשובתך אבל כנראה מאוד קשה לתפוס את הפעימה הזאת הא.ק.ג מדי פעם שעשיתי הולטר עד שמגיע התור אז יש לי תקופה יותר רגועה שלא קורה לי בככלל,רופא המשפחה המליץ לי ליטול קלונקס שהגוף נכנס לחרדה,למה משייכים זאת ישר לחרדה מסויימת"?כל כך הרבה נשים בעיקר סובלים מזה? כי זה באמת מוריד מאיכות החיים ומכניס עוד יותר לחרדה,בכל אופן העלו לי את מינון הנורמיטן ל 50 כל זה בלי לדעת בדיוק ממצאים כי לא תופסים זאת בבדיקות חוץ מהאקו עם צניחת מסתם מינימלית אז תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה