קולסטרול גבוה - הורדת משקל ומכון כושר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2002 | 14:29 | מאת: לאה

אני בת 60, סובלת מעודף משקל, חרדה, לחץ דם ודופק גבוה (מאוזנת ע"י תרופות). ברצוני לרדת במשקל ע"י דיאטה מתונה וספורט במכון כושר. עשיתי בדיקת אקו לב וארגומטריה והתשובות בסדר. האם אני יכולה להרשם למכון כושר למרות העובדה שעד היום לא עשיתי פעילות גופנית? והאם יש הגבלה לגבי מכשירים כלשהם?

15/01/2002 | 00:23 | מאת: adi

לאה שלום, אפשר גם לשאול את מאמן הכושר באתר זה: http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=61 בנוסף רצוי ש: 1. תרשמי כל מה שאת אוכלת!!!! 2. תתחילי להתאמן לאט ותעלי בהדרגה את המהירות. 3. תעדיפי מוצרים הדלים בסוכר ובשומן על פני אלו העשירים בהם. (גם לי אסורים מאכלים עתירי שומן( 4. ממתקים, פיצוחים, וכו', נחשבים לאוייב. רצוי שלא יהיו בבית. 5. זהי קשיים. 6. הוסיפי ירקות לכל ארוחה. 7. בהתייעצות עם הרופא שלך, שתי מיים. 8. בד"כ אני ממליצה ללכת או לקבוצת תמיכה לירידה במשקל, או לדיאטנית. לך אציע יותר דיאטנית. בכל מקרה: דרשי מהרופא רשימת מאכלים שמותרים לך. 9. על כל 5 קילו שאת יורדת, עשי שינוי!!! 10. רשמי לך את רשימת המטרות שבגללן את רוצה לרזות, ותלי לך על המקרר. כל פעם שאת רוצה לזלול משהו, עייני בהן!!! עדי

15/01/2002 | 01:29 | מאת: לאה

לעדי!

מנהל פורום קרדיולוגיה