נסיעה לחול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2002 | 11:59 | מאת: בובו

אני סובל מדי פעם מחרדות שמופיעות בצורה של דופק מהיר והמחשבה הראשונה היא שאני הולך לקבל התקף לב הבעיה מופיעה בעיקר לפני טיסה כשאני נמצא במצב שאין לי שליטה אני בן 49 ובדרך כלל בריא האים תופעה כזו של התקפי חרדה עם הסימפטומים האלו מסוכנת מבחינה לבבית תודה מראש

15/01/2002 | 22:41 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ללב זה לא מסוכן... אבל בטח לא בריא לדאוג - דאגה בכלל ללא קשר לטיסה או חרדה אחרת. אבל אם אתה חייב לנסוע - סע. אולי תקח כדור הרגעה לפני העליה למטוס...??. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה