סובל מדפיקות לב ומיחושים בחזה מזה חודשיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/12/2016 | 21:01 | מאת: עידן

שלום רב, אני גבר בן 35 בחודשיים האחרונים אני סובל מדפיקות לב (מרגיש את הלב פועם) ותחושת של "מחסור בפעימה" בנוסף יש לי מיחושים באיזור החזה בעיקר אני מרגיש זאת לאחר אכילה אבל גם בזמן רגיעה כללית יש לציין שאני גם סובל מכאב בגב תחתון ועליון ומנימול בידיים וברגליים אך אני משער שאין זה קשור ללב וזה ככל הנראה נובע מפגיעה שיש לי בחוט השדרה (עברתי ניתוח קיבוע צוואר לפני מספר שנים) מצאתי את עצמי מגיע פעם אחת למיון בעקבות תחושת האי נוחות בחזה והלב אך אמרו לי שהכל תקין ושזה ככל הנראה לחץ או חרדה רופאת המשפחה שלחה אותי לעשות אק"ג, אק"ג במאמץ ואקו לב - כל הבדיקות הנ"ל יצאו תקינות בדיקות הדם הראו חרגיה קלה ב RBC כעת שלחו אותי לעשות אולתר 24 שעות גורמים מסביבי טוענים שייתכן וכל זה נובע מלחץ חרדות יש לציין שאובחנתי בעבר בדיכאון ואני בעל נטיות לחרדה רפואית מאז האירוע שעברתי עם הצוואר יחד עם זאת אני עדיין מרגיש פיזית את כל הסימפטומים שתיארתי (כאבים ומיחושים בחזה ודפיקות לב) כך שאני מתקשה להאמין שהכל תוצאה של חרדה או לחץ במיוחד שמדובר בתקופה ממושכת שכזו רציתי לשאול האם יכול שאכן הכל תוצר של חרדה? ובנוסף איזה בדיקות יכולות להוכיח בצורה אובייקטיבית שאין אני סובל מבעיות בלב תודה רבה ומתנצל מראש על ההודעה הארוכה

03/12/2016 | 17:44 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הכל ייתכן. פנה נא להשלמת הערכה אצל קרידולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה