אקו - לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/01/2002 | 18:33 | מאת: יקי

שלום רב , ערכתי בדיקות אקו ולהלן התוצאות : insuffiency mv - minimal insuffiency tv - mild 27 estimated aystolic puimonary pressure tv - 35 אודה לך מאוד אם תואיל נא להסביר לי את תוצאות הבדיקה והערכתך . לתשובתך אמתין בברכה יקי

13/01/2002 | 20:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אלו ממצאים חסרי חשובות. כללית הקו תקין. הרבה פעמים ניתן לראות באקו סילון של זרימה דרך המסתמים ולכך אין כל חשיבות קלינית. תרגע תודה על תשומת הלב

15/01/2002 | 07:10 | מאת: יקי

שלום רב , תודה עבור פענוח הממצאים . לאור נתוני האקו , ברצוני להבין על - פי מה קבע הקרדיאולוג שאני חולה בהיפרטרופיה אפיקלית , כאשר אתה לעומתו , לא ציינת עובדה זו . אודה לך אם תואיל נא להסביר לי , לפי איזה נתון באקו נקבעת מחלת " היפרטרופיה אפיקלית " ? לתשובתך אמתין בברכה יקי

מנהל פורום קרדיולוגיה