תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/09/2016 | 15:50 | מאת: דנה

שלום, אני בת 35 בדכ בריאה. בתקופה האחרונה מרגישה דופק מואץ, לא כל הזמן ולא כל יום. רופא המשפחה הפנה לבדיקת הולטר 24 שעות. להלן התוצאות- האם תקין? קצב לב סינוס מינימאלי 48 מקסימלי 164 ממוצע 86 הפרעות קצב חדריות pvc - לא הפרעות קצב חדריות pac -בודדים 209 פיזור הומוגני ויותר בלילה הפרעות הולכה לא שינוי st לא תודה

30/09/2016 | 21:28 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

באופן פרקטי בדיקה בגדר נומרה. נצפו 209 פעימות על חדריות, מימצא חסר כמעט כל משמעות. כמות קטנה של פעימות אלה לא מהווה כל בעיה על פי רוב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה