צניחת מסתם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/01/2002 | 22:10 | מאת: לימור

שמתי לב שלמי שיש פעימות מוקדמות מסתבר שבסוף מוצאים אצלו בעיה כמו צניחת מסתם גם אני סובלת מפעימות מוקדמות , אתה יודע....... כתבתי כמה הודעות לפני , שאני בת 18 וחצי ועשיתי פעמים הולטר ואקו ולב במאמץ ולא גילו כלום האם יכול להיות שגם לי יש צניחת מסתם? חייבת להיות בעיה כלשהיא בלב למי שיש פעימות מוקדמות והפרעות שונות בלב? האם אני צריכה לעשות שוב אקו? האקו שעשיתי היה לפני שנה בבדיקות דם שעשיתי גילו שיש לי כמות גבוהה של הורמון שנקרא "חלב" אני בטוחה שהקרדיולוגית לא תעשה לי את הבדיקה כי היא טוענת שהכל אצלי זה חרדות מה דעתך? תודה!

12/01/2002 | 22:20 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לך אין כלום בלב. תרדי מעניין הלב. בחייך את צעירה מדי לזה תודה

12/01/2002 | 22:45 | מאת: לימור

תודה על תשובתך המהירה...... אבל לא תמיד יש קשר בין הגיל לבעיה........ גם כל הצעירים שמתו מדום לב הם בעצם צעירים לא? מה הקשר הגיל ? ברור שלמבוגר יש יותר סיכויים לחלות במחלת לב אבל עדיין ....... עובדה שאני שמעתי על הרבה מקרים כאלה שצעירים בגיל שלי נפטרו מדום לב תודה

13/01/2002 | 23:52 | מאת: שגית

ללימור כפי שהבנתי כבר עשית אקו. באקו מייד רואים צניחה אפילו קלה של המסתם. תבדקי מה היה כתוב שם. בכל מקום כתוב שפעימות מוקדמות הם לא מסוכנות. הבעייה היא שנלחצים וזה רק מגביר את הבעייה. תנסי ללמוד לחיות עם זה. תקראי כמה אנשים חיים עם זה. ותדעי שאלו שמתו מדום לב בד"כ היו בריאים לגמרי בלי שום תופעות. לי זה התחיל בגיל 23. גם די מוקדם והרגשתי שאף אחד לא מבין אותי. תרגישי טוב.

14/01/2002 | 14:41 | מאת: לימור

תודה ! אז גם לך יש פעימות כאלה? מאיפה את יודעת שרואים את זה ישר? ומה ז"א היו בריאים לגמריי? יש דבר כזה? אז למה קיציס אומר שזה קורה מבעיה בלב? תודה וסליחה שאני מתרתרת אותך

מנהל פורום קרדיולוגיה