בדיקת אקו לב - הרחבה קלה בעליות הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/05/2016 | 23:00 | מאת: סאם

הרחבה קלה בעליות הלב אני בן 21 אין לי יתר לחץ דם הגובה שלי:173 והמשקל : 74 פרוזדור שמאלי (D-2) הערך הנורמלי 19-40 ואני כתוב בתוצאות הבדיקה 40 ושטח הפרוזדור השמאלי: 21 וערך נורמלי הוא בין 16-18 יכול להיות שזה מרכיבת האופניים איך שציינתי בהתחלה ?? אם יש משהוא לא בסדר מבחינת התוצאות האלה אני ארגיש סימפטומים מסוימים ? תודה !!

28/05/2016 | 13:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

התשובה נכתבה לך בפניה קודמת. לפי המצוטט בפנייתך - מדובר בהרחבה קלה של עליה שמאל.

מנהל פורום קרדיולוגיה