שאלה בקשר לכאב בחזה בשינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/05/2016 | 16:08 | מאת: עמית

שלום, אני בן 22, ספורטאי, מתאמן בחדר כושר, אוכל תזונה בריאה ומנהל אורח חיים בריא. גובה-1.85 משקל-76. אחוז שומן נמוך. לאחרונה שמתי לב שאני מתעורר עם כאב משתק בחזה, שקורה כשאני לוקח נשימה עמוקה מאוד, או כשאני זז יותר מדי. אך אין שום כאב אם אני פשוט שוכב ללא תזוזה. כך אני שוכב ללא תזוזה עד שאני מרגיש שזה עובר ואני יכול לזוז רגיל. חשוב לציין זה קורה רק לאחר שינה(בבוקר או באמצע הלילה..). נמשך בדרך כלל עד 5 דקות. מה יכולות להיות הסיבות? האם עליי לעשות בדיקה מסוימת? תודה וחג שמח

14/05/2016 | 14:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סיבות הן שונות ולאור גילך הצעיר רוב הסיכוים שאין מדובר בבעית לב. אם כי יש צורך בבדיקה אצל רופא. פנה נא לבדיקה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה