ניתוח לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/01/2002 | 01:08 | מאת: אסטרייה

עברתי ניתוח מסתם לב לפני שלוש שנים בחרתי מסתם מפלסטיק אני שותה תרופות שהם קומדין ריתמקס 150 מ"ל 3 פעמים ביום אני מרגישה טוב אבל לפעמים קורה שאני מרגישה סחרחורת לא מזמן התעלפתי הגעתי לבי"ח השאלה שלי היא אם יש קשר בין הסחרחורות שלי לתרופות שאני שותה כל יום בד"כ הדופק שלי הוא בין 75-80 לפעמים הוא עולה ל90 האם זה מקובל לאחר התרופות שאני נוטלת מידי יום

07/01/2002 | 15:13 | מאת: ד"ר קיציס

לא נראה לי שהעילפון או כמעט עילפון נובעים מהתרופות. יש סיבות הרבה יותר שכיחות לתחושת עילפון, קל וחומר אם לוקחת את התרופות הרבה זמן. לעיתים, בתחילת טיפול אפשר להרגיש רע מכדורים שונים, כולל עלפון אבל לרוב, תחושות אלו חולפות עם הזמן. מאידך יכול להיות שיש לך מצב אחר הגורם לחולשה. את זה אני לא יכול לקבוע מכאן בהתכתבות תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה