תחושות לאחר צנתור+תגובות קוראים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/01/2002 | 20:12 | מאת: chik

בת 48 עברתי צנתור בו הוחלט כי עלי לעבור ניתוח של 3 מעקפים. הועברתי לבית חולים אחר בו הוחלט לצנתר שנית, לפני הניתוח לאחר הצנתור הוחלט לא לנתח כלל, וכי אני בריאה. ובכן, אני חודשים אחריהצנתור מטופלת בכדורים אך יש לי תחושה קשה שהכדורים פוגעים בבריאותי, הטפול התרופתי יסתיים לאחר בדיקת טליום. כמו כן מבקשת תגובות מאנשים שעברו צנתור בנושא תחושות פיזיות, נפשיות ורגשיות. גם לאי מייל שלי. תודה לכולם על אתר מיוחד ותומך.

07/01/2002 | 15:24 | מאת: ד"ר קיציס

לא ניתן להתיחס למקרה שלך מבלי לראות את ממצאי הצנתורים - אני הייתי הולכ לחוות דעת שניה עם שני סרטי הצנתור וממשיך משם. תפתרי את זה קודם ובנתיים נסי להיות רגועה. רק לאחר חוות הדעת הנוספת נראה איזה תרופות את צריכה, תופעות הלוואי שלהם לעומת החיונית שלהם. הכי חשוב במקרים אלו להיות מאוד מאוד אפקטיבים לגבי הממצאים האוביקטיבים תודה על תשומת הלב

09/01/2002 | 15:56 | מאת: chik

ראשית ברצוני להודות לך על תשובתך ותשומת הלב. הייתי שמחה לו היית יכול להביט בממצאי הצנתור , קיימים ברשותי מסמכי הסיכום. ויש ביכולתי להעבירם לעיונך כמסמך צמוד לתא דואר. אין ברשותי את הדיסקים של הצנתור הם נותרו בבית החולים.

מנהל פורום קרדיולוגיה