כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/09/2015 | 13:45 | מאת: יעל

שלום, בת 31 מזה כמעט 3 חודשים סובלת מכאבים באזור בית החזה, שכמה וזרוע (ההכל בצד שמאל). כמובן שישר נלחצתי והגעתי לחדר מיון מספר פעמים. אקג תמיד תקין, טרופונין תקין, אקו לב תקין למעט אי ספיקה מינימלית טיקוספידלית. כמובן שהסיפור הזה נמשך ונמשך ואני בינתיים נכנסתי לחרדות מכל כאב קטן באזור החזה אני משייכת ללב. לאחרונה אני מרגישה כאילו הלב מחסיר פעימה ואז כנראה מהלחץ שלי אני מרגישה סחרור קל. שניה לפני שאני נרדמת אני מרגישה כמו חנק או ריחוף לא יודעת איך להגדיר את זה..... האם זה נשמע שזו בעיה שקשורה ללב? לפעמים יש גם קושי נשימי אבל שוב פעם אני לא יודעת אם זה קשור לחרדה או באמת למשהו פיזיולוגי. הרופאים טוענים שאין כלום אחרי הבדיקות שביצעתי. נתנו השערה שזה קשור לשרירים בבית החזה שנתפסו...

07/10/2015 | 21:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא ממש. גם לאישה צעירה בגילך דסיכוי לבעית לב ממש די נמוך. בכל מקרה במידה ותסמינים נמשכים ניתן לגשת להערכה מלאה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה