דילוג על פעימה מרובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2015 | 12:34 | מאת: אפרת

אני חולה כשלושה ימים עם חום גבוה ומוירוס זה הפך לסינוזיטיס. לקחתי אכיניצאה ופרופוליס בימים אלו ומלפני יומיים החל דילוג על פעימה שכבר היה לי בעבר אבל כמעט כל היום לסירוגין כמה נשימות רגילות וכמה עם דילוג על פעימה . איך שאני קמה והולכת אפילו סתם מחדר לחדר לא פעילות כלשהיא זה חוזר שוב. אני בתקופה מאוד לחוצה וגם קרסתי פיסית בגלל זה אני בטוחה. השאלה מתי אני יודעת אם צריך לפנות למיון??

15/09/2015 | 20:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. במידה ולא חל שיפור או בכל החמרה במצב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה