מסתם האאורטלי דו צניפי אצל ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/07/2015 | 20:20 | מאת: לינוי

שלום רב, במהלך ביקור שגרתי התגלה שיש איוושה בלב של הילדה שלי בת 4, בבדיקת קרדיולוג התגלה מסתם אאורטלי דן צניפי עם איחוי של הקומיסורות ואאורטה עולה מורחבת- אני נורא מודאגת- הקרדיולוג אמר שצריך למנוע מהילדה לאעול הרבה ממתקים כדי שלא יהיה מעבר של חיידקים ללב- אודה אם תסבירו לי מההקשר בין הממתקים ? ואודה אם תסבירו לי איזה סיבוכים יכולים להיות חלילה תודה רבה

26/07/2015 | 21:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב במבוגר. עליך לפנות לקרדיולוג ילדים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה