קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/07/2015 | 01:55 | מאת: אלה

שלום, יש לי אח בן 16 לאחרונה הוא מרגיש קוצר נשימה שבא והולך במיוחד אחרי האוכל לפעמים לפני ולפעמים אחרי . היינו בטרם ובמיון וכל הבדיקות ייצאן תקינות , א.ק.ג , צילום חזה בדיקת דם וריאות. הבנו מהרופא שזה יכולה להיות בעיה במערכת העיקול והקיבה ולכן יש לעבור בדיקת קסטרו. בינתיים קיבל כדור לקחת כחודש האם יש קשר בין בעיות בקיבה לקוצר הנשימה? אשמח לתשובה עדיין מודאגים מהמצב תודה רבה.

19/07/2015 | 22:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יכול להיות קשר כזה, אך קודם יש לשלול בעית לב ו/או ריאות בבכרכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה