האם לדעתך יהיה המשך בדיקות?האם אזדקק לצינתור??

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/05/2015 | 20:04 | מאת: דני אקוסין

תוצאות מפוי לב עם תליום: א.ק.ג בבדיקה : צניחת st תגובה קלינית, הדמיה פרפוזית:טובה. תגובה אלקטרוקרדיוגרפית: פתולוגית יש טבלה של מיפוי לאחר מאמצ במנוחה שם הכל נורמל. סיכום: post stress imaging only Tpd 0% תפקודים סיסטולים תקינים Post stress lvef 62% פוזיה תקינה אין עדות לאיסכמיה. עברתי בעבר צנתור יש לי 2 סטנדים.נוטל תרופות ללב בקביעות.

11/05/2015 | 21:28 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תוצאת בדיקה לא חד משמעית. עליך לפנות לקרדיולוג מטפל שלך עם התוצאה על מנת לקבל החלטה באשר להשמך טיפוך/ בירור. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה