צניחות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/12/2001 | 21:20 | מאת: לימור

שלום רב, הלכתי לעשות בדיקה בלב מכיוון שהיו לי פעימות מואצות בלב. בבדיקה התברר שיש לי צניחות קלות(והם ציינו קלות בכתב יד אפילו)ב ST ,בסוף התברר שאני סובלת מחרדה. האם הצניחות באו כתוצאה מהחרדה שהייתי נתונה בה,או בגלל בעיה אחרת?

25/12/2001 | 21:36 | מאת: ד"ר קיציס

קשה להתרשם מבלי לראות את הבדיקה עצמה. אני מניח שלא מזובר במשהו רציני לכי לרופא שלך תודה

25/12/2001 | 23:11 | מאת: לימור

היי ד"ר זה הקטע,הייתי אצל הרופא,הוא צייר לי מין גרף כזה ואמר לי שזה לא נורא וכו. השאלה שלי היא:האם יתכן שבאותו היום אובחנו אצלי צניחות קלות בגלל החרדה שהייתי שרויה בה. תודה וסליחה על ההיסטריה שלי.

מנהל פורום קרדיולוגיה