הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/10/2000 | 21:29 | מאת: סיגל יער

דר' קיציס שלום רב! האם מקום בו החל אדם לסבול מהפרעות קצב כתוצאה משימוש בתרופה מסויימת (נרדיל) ובעקבות כך הופסק השימוש בתרופה, אך הפרעות הקצב נמשכו, ניתן לומר כי הפגימה הראשונה היא אשר גרמה להפרעות הקצב הנוספות הנמשכות מזה שנים אחדות?

05/10/2000 | 01:19 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא נראה לי על פניו. באיזה הפרעות קצב מדובר, והאם לא קיימת סיבה אחרת להפרעות הקצב (לדוגמא, יתר פעילו בלוטת המגן) תודה

05/10/2000 | 23:27 | מאת: סיגל יער

דר' קיציס שלום רב! ראשית תודה על תגובתך המהירה. לגופו של עניין, לא נתגלו סיבות נוספות להפרעות הקצב, ולמעשה נקבע כי תחילת הפרעות הקצב מקורן באותה תרופה (נרדיל). האם לאור מידע זה ניתן לטעון לקשר?

מנהל פורום קרדיולוגיה