אני סובל מהפרעות קצב מזה שנה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/12/2001 | 01:48 | מאת: בועז

אני בן 20 , בשנה האחרונה אובחנתי כסובל מ SVT , AVNRT, DUAL AV NODE . עברתי לפני ארבעה חודשים בדיקה אלקטרופיזיולוגית בבי"ח רמב"ם, בבדיקה מצאו את המוקד אך לא הצליחו לגרום הפרעות קצב - עקב המצב סירבתי לצרוב את המוקד. אני עדיין סובל בתדירות מטכיקרדיה, אינני יכול לבצע פעילויות ספורטיביות כמעט לחלוטין, אני לא מוכן ליטול תרופות ( ניסיתי חצי שנה ללא הטבה ). אני מעוניין בפרטים אודות רופאים מומחים לאלקטרופיזיולוגיה באזור המרכז וחיפה. כמו כן שמעתי על אתר ( לא ישראלי ) , שניתן לשלוח ecg ולקבל פענוח של אלקטרופזיולוג. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי במיוחד בעניין ה ecg . בברכה.

23/12/2001 | 22:27 | מאת: ד"ר קיציס

אני מציע לך את המומחים בבית החולים איכילוב. תנסה את מרפאת הפרעות הקצב, יש שם מומחים גדולים למחלה זו. טל' - 6974624 - תגיד איך הגעת לשם ... תודה על תשומת הלב

25/12/2001 | 18:39 | מאת: גיל לביא

שלום. שנים רבות בכל בדיקה כללית טוענים הרופאים שחסירה לי פעימה אני מרגיש מצוין ואין לי בעיה עם זה,כיום אני בן 60 עוסק בספורט כ10 ק"מ ריצה כל בוקר וגם עם זה אין לי בעיה ,שאלתי היא איפה בכל זאת יש בעיה והאם ניתנת לפתרון?,בנוסף לזה יש לי בזמן האחרון לחץ דם 90\160 לפעמים לחץ דם הזה יורד למצב נורמלי מה עושים? תודה בברכה גיל לביא אלונים

25/12/2001 | 18:03 | מאת: לילי

שמעתי על ניתוח חדשני, שעושה אותו דר' ניב מהדסה בירושלים . הוא אמור לקבלן בשר"פ ת"א.

מנהל פורום קרדיולוגיה