כאילו הלב מפסיק לפעום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/12/2001 | 19:03 | מאת: אדווה

אני בת 30 ובריאה בד"כ, בשבוע האחרון כל לילה כשאני הולכת לישון ומנסה להרדם, וכמעט נירדמת, אני מיתעוררת בבהלה עם דפיקות לב. אני מרגישה שכאילו מה שהעיר אותי זה שהלב הפסיק לשניה לפעום ואני כמעט מיתעלפת. האם הגיוני שזה קורה? אם כן מה אני צריכה לעששות כדי למנוע את זה?

22/12/2001 | 21:28 | מאת: לימור

היי,קודם כל לכי לבדיקות לב זה דבר ראשון.לאחר מיכן ואני בטוחה שאין לך כלום. תטפלי בעצמך.....זה בטוח מלחץ נפשי וזה קורה בדרך כלל בלילה,אני לא רופאה אבל אני עברתי את זה.

מנהל פורום קרדיולוגיה