שאלה דחופה בנושא צינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/12/2001 | 20:50 | מאת: ש

אמי (שתהיה בריאה ) עברה צנטור לפני כ- 4 שנים ( כיום בת 76) מטופלת אצל רופא משפחה ולב בקביעות לאחרונה היא מתלוננת על תשישות המלווה בקפיצה בלחץ הדם עד ללקיחת כדור להורדת לחץ הדם שאלתי היא האם יתכן שהסתימה במקום שהוחדר השרוול לעורק חזרה לאחר כמה שנים , מה יכולה להיות הסיבה לאי סדירות בלחץ הדם אנו מאד מודאגים תודה

20/12/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר קיציס

ארבע שנים לאחר הצנתור רוב הסיכויים שאם קיימת הצרות היא לא במקום הפעולה הקודמת. התלונות שלה, כפי שאתה מתאר, לא בהכרח מתאימות להצרות בעורקים - אבל לא אוכל לשלול זאת רק לפי התאור. מציע שתלך לקרדיולוג לבדיקה תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה