תופעות לוואי של נורמיטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/10/2000 | 23:10 | מאת: גיא

שלום רב, רבות נכתב בפורום זה על NORMITEN .ברצוני לקבל מידע : 1.אילו תופעות לוואי עשויות להיגרם ע"י התרופה ? (נא לציין את כל התופעות ובנוסף אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאגר מידע העוסק בכך)

03/10/2000 | 23:29 | מאת: גיא

ואם אפשר לומר לי מהו שמה של התרופה בחו"ל, מזה שעה אני מנסה למצוא אותה במנוני חיפוש של אתרי רפואה מכובדים אך אין תוצאות.האם לתרופה שם אחר?

05/10/2000 | 01:21 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נורמיטן = אטנולול (atenolol). תופעות הלוואי הכי שכיחות והכי אופיניות - דופק איטי (וחולשה), לחץ דם נמוך (וחולשה), עייפות, הרגשת קור בעור, הפרעה בתפקוד המיני, החמרה של אסטמה (לאלו שיש אסטמה), הפרעות ניאורולוגיות כדוגמת בלבול, חולשה והרגשה כללית לא טובה. וכל אלו די נדירות 0אחוזים בודדים) תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה