פעימת לב מוקדמת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/07/2014 | 07:40 | מאת: יעל

בני עבר את כל השבלים עד לגיבוש טייס ואז בבדיקות הרפואיות גילו שיש לו פעימת לב מוקדמת הוא חובר להולטר ולהלך התוצאות -האם זה ימנע ממנו להיות טייס? סינוס- מהירות מינמילית 40 לדקה מהירות מקסימלית 144 לדקה מהירות ממוצעת 65 לדקה הפרעת קצב VPCS- נצפו 6 בודדים במשך הבדיקה הפרעת קצב apcs- נצפה 1 הפרעת הולכה -לא נצפו שינים משמעותים בקטע ST-נצפו שינוים בגלי T ערוץ 1 2 תלונות נבדק- אין

14/07/2014 | 09:13 | מאת: יעל

תוספת לפיענוח הולטר -וכן היה רשום נצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מינימלית

מנהל פורום קרדיולוגיה