רשרוש (דחוף!!!!!!)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/12/2001 | 15:30 | מאת: מ.

בתנו הבכורה נולדה בשבוע ארבעים לפני כארבעה ימים. בבדיקה שגרתית במחלקת הילודים הרופא שמע אוושה לבבית ללא סימנים קלינים. עוד בבית החולים נשלחנו לאקו לב, הכל נמצא תקין בבדיקה. ביום השחרור מבית החולים הרופא המליץ לחחזור על הבדיקה בעוד כחודש, הוא הסביר לנו כי היא נולדה עם חור בלב אשר גורם לאוושה כמו כן הסביר שהחור אמור להיסגר בתקופה הקרובה באופן טבעי, עוד הוא הוסיף כי זוהי תופעה שכיחה. ברצונינו לשאול ממה זה נובע?, מה זה אומר?, והאם יש לנו סיבה לדאגה? מעוניינים לקבל את מירב הפרטים בנוגע לשאלתינו תודה מראש אמא מודאגת

06/12/2001 | 20:59 | מאת: ד"ר קיציס

יש הרבה סוגי "חורים" בלב. חלקם נסגר לבד. זה לא משהו נדיר מאוד. תחקו באמת קצת. זה לא יזיק לילדה...ונראה באקו החוזר תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה