דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/12/2001 | 17:17 | מאת: טלי

שלום רב, לפני כ - 7 חודשים ,עברתי "כנראה" התקף חרדה משום שזה הגיע לאחר מות חבר מדום לב. אני סבלתי ועד היום מכאבים בקדמת החזה שכנראה הובילו אותי להתקף זה. הדופק שלי היה מהיר כ - 120 ביחס לדופק הקבוע שלי 72 . עברתי אקו לב- תקין, הולטר ש"דווקא, ביותו יום לא היה דופק מהיר - תקין, בדיקת מאמץ - תקינה, הגעתי פעמיים למוקד רפואי בזמן דופק מהיר לא.ק.ג. והיה תקין. לחץ הדם באותה תקופה 130/87 מאז ועד היום מידי פעם יש לי דופק מהיר שמחדש מעלה לי את רף החרדה להתקף לב. האם לאורך זמן זה עלול לפגוע בלב? ומה ניתן לעשות כאשר הדופק מתחיל לעלות. מתנצלת על האורך אבל רציתי לתת תמונה מלאה. תודה מראש

03/12/2001 | 17:50 | מאת: לימור

חבר שלך מת מדום לב? מי זה? בן כמה הוא ? מתי זה קרה? בבקשה תעני לי על זה! תודה

05/12/2001 | 15:42 | מאת: יניב

למה את לא עונה על שאלותיי ? אמרתי לך שזה חשוב בגלל פרוייקט שאני עושה תעני בבקשה תודה וגם אתה ד"ר קיציס

מנהל פורום קרדיולוגיה