קרדיו- ביפ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/12/2001 | 16:10 | מאת: מיכל

ד"ר קיציס שלום רב, אני שואלת עבור אחותי שהתבקשה לרכוש את מכשיר הקרדיו ביפ (או קרדיו מיר או לופ.....), מאחר ומזה מספר חודשים היא סובלת מדפיקות לב מואצות והיא "רואה שחור " בעיניה ויש לה סחרחורת. בידקה אצל קרדיולוג של קופת חולים כללית העלתה כי יש צורך שתענוד את המכשיר הזה, אולם הרופא אינו יודע !!! היכן ניתן לרכוש אותו. ידוע לנו ש"מדביקים " אותו באזור הלב ומטרתו לקרוא את פעילות הלב , כאשר החולה מרגיש דפיקות לב מואצות. ראשית אודה לך מקרב לב על כל הרחבה הנוגעת לסימפטומים אלו. שנית, אולי ידוע לך היכן וכיצד ניתן לרכוש את המכשיר הנ"ל. אני כותבת מארה"ב ומאד מודאגת, ועל כן אודה מאד על תשובתך המהירה , גם אם באמצע הלילה. בתודה מראש מיכל.

03/12/2001 | 16:38 | מאת: ד"ר קיציס

אפשר לרכוש את הבדיקה (לא את המכשיר) בחברת נטלי - לא יודע בדיוק את הטלפון. ראו בספר טלפונים ולבקש שירכיבו לה loop recorder. את כל היתר יסבירו לה שם תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה