כאבים בידיים ובחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/10/2000 | 21:39 | מאת: יעלי

אני בת 31 מעשנת קבוע והרבה. בחצי שנה האחרונה הפסקתי לעשן לסירוגין למשך כשבועיים כל פעם. לאחרונה בעיקר לאחר עישון רצוף אני חשה בכאבים בזרועות מאזור הכתפיים וכאב שנמשך עד לאזור כפות הידיים. ביחד עם הכאב בידיים אני מרגישה תחושת אי נוחות/סוג של כאב בחזה ובגב העליון. האם הכאבים האלה מעידים על בעייה כלשהי? תודה מראש על תשובתכם המהירה.

02/10/2000 | 19:40 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא בהכרח, אך אני לא יודע. מה שבטוח שהעישון יקצר את חייך ובעיקר את איכות חייך. הפסיקי !!! תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה