סרטן הדם וההשלכות שלו על הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/11/2001 | 15:05 | מאת: אריאל

שלום! היו 3 מקרים ששמעתי אם אתה זוכר על שדרנית ספורט שהייתה חולה בסרטן הדם והבריאה ואחרי כמה זמן באמצע שידור ספורט התמוטטה ומתה וגם בבית ספר בעיר שלי תלמידה אחת שגם הייתה חולה בסרטן הדם קרה לה את אותו מקרה. עדי , כותבת אחת כאן בפורום סיפרה על אותו מקרה אצל שכן שלה גם היה חולה בסרטן הדם וקבל דום לב. האם יש קשר כלשהו ? כלומר הסרטן השפיעה על הלב שלהם.? כעקרון לפי מה שאני הבנתי הטיפולים הכימוטרפים וההקרנות החלישו להם את הלב האם זה הגיוני? תודה רבה מקרב לב על סבלנותך !

27/11/2001 | 15:08 | מאת: ד"ר קיציס אילן

קיימות המון אפשרויות ל"קשר" עקיף בין מחלות, אך לא משהו מוגדר היטב וידוע. לכן לא יכול לענות ב"כן" או "לא". כל מקרה לגופו. זהו. תודה

27/11/2001 | 16:40 | מאת: אריאל

קודם כל תודה על תשובתך המהירנ אני זוכרש אתה גם אמרת באחד מהפורומים הקודמים שקרינה וחומרים כימיים משפיעים על הלב לא? אבקש את סליחתך ותודה

מנהל פורום קרדיולוגיה