שאלה בקרדיולוגיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/10/2000 | 21:18 | מאת: אופיר

לצורך עבודת גמר בי"ג (מכשיר אקג לב), אני צריך לדעת את הנתונים הבאים על הלב: 1. באיזה רמות מתח או זרם עובד הלב זאת אומרת מהי רמת המתח\זרם הכי נמוכה, והכי גבוהה 2.האם ניתן לאבחן מחלות לב,בעזרת היחסים שבין גלי q,r,s,t,p? אם כן, איפה אני יכול לימצו את המידע הזה ? (אני משער שהוא יותר מידי גדול עבור הודעה בפורום) אופיר

02/10/2000 | 19:42 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מציע לך לקנות 0בשקלים לא רבים9, ספר על אקג. שם תמצא את כל הנתונים הנחוצים לך. ספרי רפואה ניתן לקנות בדיונון באונב' בסטמצקי ובהייליגר תודה

02/10/2000 | 20:02 | מאת: אופיר

לא משנה, תודה אופיר

12/07/2001 | 00:46 | מאת: חיים קרו

מה זה פעימות מוקדמות ,מה הסיכון ,אפשרויות מניעה או ריפוי. אני בגיל 50 מה השכיחות של התופעה.

16/07/2001 | 01:46 | מאת: חיים קרו

חיים קרו כתב/ה: > > מה זה פעימות מוקדמות ,מה הסיכון ,אפשרויות מניעה או ריפוי. אני > בגיל 50 > מה השכיחות של התופעה. >

מנהל פורום קרדיולוגיה