אי ספיקה טריקוספידית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/11/2001 | 19:22 | מאת: איילה

ד"ר קיציס היקר! אני מאד מודה לך על התיחסותך לבעית אימי. אני רוצה להוסיף בהמשך לתשובתך שאי הספיקה הינה משמעותית. הטלפון שציינת הינו של מרפאת מסתמים באיכילוב, האים אפשר לבוא איתה למרפאתך גם דרך קופ"ח כללית או שהביקור הינו פרטי? שוב הרבה תודה על הרצון לעזור איילה

26/11/2001 | 20:09 | מאת: ד"ר קיציס

כן אפשר להביא אותה. תנסי להדיש טוספ-17. הביקור לא פרטי אלה במרפאת מסתמים של מכון הלב של איכילוב. תודה. וכמובן תביאי את כל החומר והבדיקות שברשותך

מנהל פורום קרדיולוגיה