דקירות בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/11/2001 | 15:27 | מאת: ליהי

ד"ר קיציס שלום, אני בטח נתקל בשאלה הזאת הרבה פעמים.. בימים האחרונים יש לי דקירות בחזה (צד שמאל), באחד הימים הכאב היה ממש חד ומפחיד ונמשך כחמש דקות לערך. לא יכולתי לנשום ולא לזוז. זה היה די מלחיץ. אתה מציע לי לפנות להיבדק או שאני מגזימה? (כמו רוב הצעירים). אני בת 25. בריאה בדרך כלל. לא נוטלת תרופות.

26/11/2001 | 20:14 | מאת: ד"ר קיציס

רוב הסיבכויים שהכאב לא מהלב. אולי מהתכווצות שריר בין צלעי או משהו אחר. אם את מרגישה טוב והכל חלף, אולי אין טעם בבדיקה - כי לא ימצאו כלום. מאידך, אם את לא בטוחה לכי להבדק תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה