שתיה מרובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/11/2001 | 10:13 | מאת: אריאלה

כאשר עושים דיאטה וגם באורח חיים רגיל קיימת המלצה לשתות לפחות 8 כוסות מים ביום. מצד שני שנעתי ששתיה מעל 5 כוסות ביום מעיקה על הלב. אם כך מה נכון לעשות?

25/11/2001 | 14:25 | מאת: adi

אריאלה, אני בקבוצת תמיכה ושם אמרו לנו לשתות 20 כוסות. עדי

25/11/2001 | 17:04 | מאת: ד"ר אילן קיציס

צורת ההתסחות שלך מהווה סכנה ממשית לציבור התמים שאולי לא יודע... ולך אני ממש ממליץ לא לשתות כל כך הרבה מים. קבוצת תמיכה למה??? אולי במקום לשתות מים צריך לעשות מה שבאמת צריך לעשות.... לאכול פחות ולעסוק בספורט ?! ואז בכלל לא נצטרך קבוצות תמיכה למינהן...וגם ניהיה בריאים מה את אומרת?

25/11/2001 | 17:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בכלל לא צריך לעשות דיאטה אשר מגדירה מראש כמה מים לשתות. בשנים האחרונות המין האנושי חי גם ללא הגדרה כמה מיםפ לשתות. הגוף בנוי כך שידע בדיוק מתי הוא צריך מים - צמאון, קוראים לזה. וההיפך רוויה. שתיה יתרה יכולהל להזיק על ידי הרעלת מים. ומאידך, לב בריא יכול להתמודד עם עודף מים. תשתי כמה שהגוף שלך צריך. עד היום משך כל חייך זה מה שעשית !!!! תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה