מחלות לב-איסכמיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/11/2001 | 17:38 | מאת: מיצי

שלום רב. אחרי מיפוי לב: תוצאות. תאור: צניחות ST c-5V 2V 2L סיכום במיפוי עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית בקיר קידמי ובמחיצה. אשמח לקבל מידע. תודה מיצי ווסרמן

24/11/2001 | 18:13 | מאת: מיצי

מיצי כתב/ה: > > שלום רב. > > אחרי מיפוי לב: תוצאות. > תאור: צניחות ST c-5V 2V 2L > סיכום במיפוי עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית בקיר קידמי ובמחיצה. > > אשמח לקבל מידע. > > תודה > > מיצי ווסרמן

25/11/2001 | 17:36 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לפי התאור שלך, הבדיקה מראה שיש לך הצרות בעורק המספק דם לדופן הקדמית של הלב. מה אמר הקרדיולוג שלך על הבדיקה? האם הוא המליץ לך על צנתור לב? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה