פעימות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/11/2001 | 19:01 | מאת: יעל

אמא שלי בת 57 , בד"כ בריאה. לפני כמה ימים , לאחר יום עבודה מתיש, אמא חשה שפעימות הלב אינן סדירות (אין עבר במחלות לב ). כשבדקתי את קצב הפעימות , הלב החסיר פעימה ולאחר המשיך כרגיל. כך קרה כמה פעמים. ממה נובע חוסר פעימות לב? האם מסוכן הדבר? האם בגלל עייפות יתר הלב החסיר פעימה? כדי ללכת לרופא?

22/11/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה נשמע כאילו היו לה פעימות מוקדמות. אם התופעה חולפת, זה לא ממש נורא. אם זה מפריע לה שתלך לעשות אקג ולרופא שלה. ואם התופעה ממשיכה אולי אפילו הולטר תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה