פעימות לא נעימות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/11/2001 | 23:05 | מאת: השואל

שלום ד"ר, אני בן 28 ואני סובל מתופעה של הרגשה לא נעימה בבית החזה. אני סובל ממנה כבר 5 שנים לאחר "טראומה שלאחר ספורט". הרופאים בדקו אותי הרבה בדיקות והרבה פעמים והקרדיולוג הרגיע אותי ואמר שזה לא נורא ושצריך לדעת לחיות עם זה. לאחרונה גיליתי שתזונה מסוימת כמו אוכל כבד משפיעה על עניין זה. האם הדבר הגיוני?כיציצד קשורה תזונה לבעייתי?

21/11/2001 | 21:58 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא נראה לי שאוכל כבד אמור להשפיע על הלב שלך...של ספורטאי. וגם לצעירים יכולות להיותפעימות מוקדמות שמפריעות אבל לא מסכנות דבר. אולי עם הזמן זה פשוט יעבור. לי היו כאלו פעימות רבות בזמן מבחני הסיום. ...וזה עבר לי תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה