מחלת ריינו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/11/2001 | 09:34 | מאת: יקי

שלןם רב , בעת נתןח מעקפים שעברתי , לאחר היום השלישי , כפות ידי סבלו מקור עז , ונקבע שאני סובל ממחלת ריינו . חלפו שבע שנים מאז התופעה ובמשך אותה תקופה לא חשתי אותה תחושה.אולם , לפני כשנה - בחורף , חשתי אותה תחושה - של קור עז בכפות ידי ונאלצתי ללבוש כפפות , כמעט כל החורף . ועתה , עם בוא הקור , אני חש אותה תחושה . ברצוני לשאול - מהי מחלת ריינו , ומה הסימפטומים שלה. אודה על תשובתך . בברכה יקי

20/11/2001 | 21:08 | מאת: ד"ר קיציס

זאת מחלה של כלי הדם הקטנים והיא דווקא שייכת לתחום הראומטולוגיה סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה