פעימות דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/11/2001 | 07:54 | מאת: דן

לחץ דמי מאוזן באמצעות כדורים והוא עומד כיום על 130/78 פעימות הדופק שלי הן בדרך כלל בסביבות 60 עד 70 פעימות לדקה. בימים האחרונים עולה הדופק שלי ללא כל מאמץ, גם לאחר התעוררות משינה כדי 100 פעימות לדקה. מה יכולה/ות להיות הסיבות לבעיה ומהו הטיפול הראוי להחזת המצב למצבו הנורמלי. תודה דן

20/11/2001 | 21:34 | מאת: ד"ר קיציס

קשה להגיד. לרוב צריכה להיות סיבה. אתה צריך להבדק ולעשות אקג ואולי גם בדיקות דם... אני לא יכול להעלות על הגעת סיבה ברורה. מאידך, האם באמת באמת כל הזמן הדופק שלך נוך ולאחרונה כל הזמן הוא גבוה... אם זאת אפיזודה חולפת, אולי "סתם" מצב רוח או משהו אחר???!! תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה