אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/11/2001 | 15:22 | מאת: אריאלה

מהי אי ספיקת לב והאם ניתן לרפא אותה ?

18/11/2001 | 20:04 | מאת: ד"ר קיציס

זאת שאלה לשני ספרים... כללית כאשר הלב נפגע ממחלה כל שהיא והוא לא מספק מספיק דם לגוף, זאת אי ספיקת הלב. אפשר לאזן ולרפא חלק מהמחלות אך לא את כולן תודה

22/03/2002 | 12:24 | מאת: גדי

שלום אימי מטופלת בטיפולים כימותרפיים מזה 7 שנים בעקבות סרטן השד לאחרונה הטיפול פגע בלב וגרם לאי ספיקה מה שהוביל לקשיי נשימה ובצקות בריאות (אימי בת 50 ) מה ניתן לעשות במצב זה -תודה.

21/07/2002 | 14:34 | מאת: גלית שנהב

שלום, שמי גלית שנהב ואני נמצאת בקד"צ אחיות מוסמכות בצה"ל. דרך הקורס אני נדרשת להכין עבודה בנושא אי ספיקת לב. ברצוני לבקש חומר בנושא זה שיכיל את משמעות המחלה, סיכונים, טיפול, מטרות טיפוליות, בעיות טיפוליות. אני אשמח אם תענו לבקשתי כיוון שחומר זה יעזור לי רבות לכתיבת העבודה. בתודה מראש, גלית שנהב.

מנהל פורום קרדיולוגיה