איך מאיצים דופק איטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/11/2001 | 23:07 | מאת: סיגל

הדופק אצלי איטי מאד. איך מאיצים אותו. האם אין סכנה בדופק איטי של 40. תודה

17/11/2001 | 10:50 | מאת: ד"ר קיציס

קודם הייתי עושה אקג לראות שהוא איטי אבל תקין... האם זה מפריע לך ?? כלומר, לא רק המספר הנמוך, אלה האם את סובלת מזה? ..בכל אופן קודם אקג ואחרכך התייחסות יותר ספציפית תודה לך

17/11/2001 | 11:15 | מאת: סיגל

תודה. הדופק האיטי גורם לסחרחורות בעיקר בעת התכופפות והרגשה כללית לא נוחה. עשיתי אקג ונראה תקין. בס"כ הדופק איטי ואני רוצה לדעת האם יש איזשהו כדור או תכשיר אחר שאני יכולה לנסות להעלות דופק. אציין שגם לחץ הדם אצלי נמוך 90/60 ולפעמים פחות מזה. תודה על תשובה בעניין סיגל

מנהל פורום קרדיולוגיה