דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/11/2001 | 13:06 | מאת: זוהר

הופניתי לבדיקות דם עקב דופק מהיר . אני בן 27 והדופק נע במשך היום בטווח 80-96 לדקה(במנוחה) . הרופא מעוניין לבדוק את תפקוד בלוטת התריס .הוא ציין שהבדיקה החשובה לו יותר היא - TSH . אני יודע שלבעיות בתפקוד בלוטת התריס יש המון סממנים נוספים כשהעיקרי בהם הוא האצת חילוף החומרים בגוף . החשש של הרופא הוא רק עקב הדופק המהיר ואיני סובל מהסממנים האחרים. מהי הסבירות לדעתך שאכן מדובר בבעיות בתפקוד בלוטת התריס ואלו סיבות נוספות ישנן לדופק מהיר . כמו כן האם טווח הדופק שציינתי הוא חמור וכן מה ניתן לעשות עלמנת להוריד את הדופק ? אנא שלח לי תשובה מהירה . תודה רבה .

15/11/2001 | 20:52 | מאת: ד"ר קיציס

לא זה לא חמור ונראה על פניו שאין לך יתר פעילות בלוטת המגן. בכל אופן זה יוכח אם ה - TSH יהיה תקין תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה