למי שיכול לעזור באוטם שריר הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/11/2001 | 18:11 | מאת: דור

שלום לכל מי שקורא הודעה זו! יש לי שלושה שאלות: 1. מה זה אוטם שריר הלב? 2. כיצד הוא נוצר? 3. מהם דרכי הטיפול/החלמה ממחלה זו?

13/11/2001 | 21:10 | מאת: adi

דור, יש לי שני ספרים להמליץ: עזרה ראשונה במצבי חירום - של אילן ישועה. הגוף ותפקודו - עזרה זוהר (או עזרא זוהר.( כעקרון, חשוב שתדע שאפשר למנוע בחלק מהמקרים את הסיפור הזה, אם: 1. תמנע מעישון. 2. מגיל צעיר תהיה מודע לתזונה שלך (אם אתה שמן, תרד במשקל. זה קשה מאוד, אבל שווה את המאמץ(. 3. תעסוק מגיל צעיר בספורט. יש חומר נוסף באגודת לב אל לב ישראל. שווה להציץ בו. ניסיתי למצוא את מספר הטלפון אך לא מצאתי עדיין. עדי

13/11/2001 | 23:30 | מאת: פליקס

שלום חבר/ים! הנה הטלפונים והכתובת הרלונטיים של האגודה "מלב-אל-לב": 1)טלפון:03-9052311 2)פקס:03-9045949 הכתובת:אחד העם 31,פ"ת ושתהיו בריאים.

14/11/2001 | 19:04 | מאת: דור

תודה על המאמצים אבל אני שאלתי לא בגלל שיש לי (חס וחלילה) או למישהו ממשפחתי את המחלה הזו אני שאלתי כי אני עושה עבודה על אוטם שריר הלב ואני צריך עוד קצת חומר על זה. אז אם יש לך חומר מצולם כלשהו או שספר ויש לך סורק אז תשלחי אל: [email protected] תודה!

מנהל פורום קרדיולוגיה