דום לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/11/2001 | 13:02 | מאת: ירון

דר' אילן שלום בני בן ה 16 במהלך שחיה קיבל דום לב,(בני בעברו ספורטאי ןלא היה חולה לב), הוא מושטל דפברילטור . שאלתי היא האים ידוע ברפואה על מקרים דומים של ילדים שלא היו חולים מעולם והיו ספורטאים ושקבלו(עברו)דום לב תודה ובכבוד רב ירון

12/11/2001 | 14:43 | מאת: לימור

שלום סליחה על השאלה ...... הבן שלך נפטר? לא הבנתי את מה שכתבת "מושטל דפברילטור" תודה! דרך אגב : אין דבר כזה בן אדם שמקבל דום לב או התקף לב סתם בלי סיבה , הלב לא עוצר סתם

12/11/2001 | 15:01 | מאת: adi

שלום, בתוספת לשאלה של ירון: בחור באותו גיל, רק שבעברו חלה בסרטן וקיבל כימותרפיה. נרפא מהסרטן, אבל קיבל דום לב. יש הסבר לסיפור כזה (בנתיחה אמרו שהוא קיבל קריש דם(. עדי

12/11/2001 | 15:20 | מאת: לימור

תיהיי לי בריאה עדי מאיפה כל הסיפורים האלה? אההההההההה דרך אגב את זוכרת את שדרנית ספורט שהתמוטטה באמצע שידור? ,שכחתי את שמה גם לה היה סרטן הדם ... מה אמרו בקשר אליה?

12/11/2001 | 22:03 | מאת: ד"ר קיציס

דום לב בוא ביטוי להפרעת קצב עם פוטנציאל קטלני. אם וכאשר מופיעה לכאורה אצל אנשים בריאים זאת תמיד טרגדיה ולרוב זה ביטוי למחלה גנטית (תורשתית) ברמת המולקולות של תאי הלב אשר מאפשרים הפרעת קצב כדו, או לחליפין מחלה מולדת של שריר הלב עצמו. אם בנך קיבל דפיברילטור אני בטוח שהוא עבר בירור מלא אצל טובי המומחים להפרעות קצב. האם הוא חי והאם הדפיברילטור הציל אותו??? לא הבנתי. תודה על תשומת הלב

04/06/2007 | 10:08 | מאת: מאיה

אימי חלתהלפני 15 שנים בסרטן השד וטופלה ע"י כימותרפיה עם טיפול שלכאורה פגע בתפקוד הלב שלה. לפני מס' חודשים התגלה אצלה סרטן בשד השני ולאחר בדיקת אקו לב התגלה כי תפקוד הלב שלה כ- 56% בלבד. התוכנית טיפולים החדשה כוללת כימותרפיה עם טיפול אדריאמיצין הפוגע בתפקוד הלב רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת שלא לפגוע עוד בלב או האם יש אפשרויות אחרות- אמא בת 54 . תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה